Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En bortsortering av gamla relationer gör livet glatt igen!


Mitt nya kök

En tapet i turkos och brun
gjorde min dag så vacker

Glädjen över det udda
gav min tunga bröst lättnad

Jag känner glädje igen!




Fri vers av Flöde
Läst 325 gånger
Publicerad 2008-04-29 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde