Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här är jag

Jag har inte så mycket att ge dig
mer än mig själv
min nyfikenhet
och undran, vem är du

Om detta räcker för en livstid
eller en dag
spelar det någon roll

Om vi hör ihop
på något plan
eller bara delar tankar
spelar det någon roll

Så min undran är
vågar du ta reda på
vågar du veta
vem jag är

Även om jag inte har så mycket att erbjuda dig

räcker det med mig ?




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-04-29 21:47



Bookmark and Share


    Pivvi
*ler* absolut fantastiskt tänkt och skrivet
2008-05-01

  Lejonhjärtas poesi
Visst är du här och min önskan att livet har dig kär och visst räcker det med dig själv den enda vi är och någonsin kan vara så är det bara, vandringen fortsätter på livets stig där steg följer steg i den tid av evigheten som är här och nu.
2008-05-01

  Havsbris
Den som inte vill se
är inte värde att
tänka på, är alltid de
som förlorar... ;o)

Det var en väldigt fin
poem, rak i hjärtat...

ord och känslor på
plats!
2008-04-30

  thyra
Att ge bort av sig själv är nog det sannaste man kan. Ödmjukt försiktig text som lockar till nyfikenhet i de väl valda orden. Fint!
2008-04-29

    Lindizz
Ödmjuk o fin text, om att duga för den man är, gillar upplägget och hur du avslutar de hela med en fråga. Kanon skrivet!
2008-04-29

    Lindizz
Ödmjuk o fin text, om att duga för den man är, gillar upplägget och hur du avslutar de hela med en fråga. Kanon skrivet!
2008-04-29

  Hildegun Relefors
Det var blygsamt och ödmjukt. Du har i alla fall glatt mig i dag!
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen