Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla ord mot stengolvet

Mina fingrar
letar efter strömbrytaren.

Det är beckmörkt.
Rummet ekar efter dina ord.

Du ser den.
Strömbrytaren.
Skrattar.

Mina blinda ögon kan ej se
men jag hör
dig.



Dina råa kalla ord
träffar det kalla stengolvet.


Men jag
står på ett golv av trä.




Fri vers av Europee
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-29 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee