Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du kallar dig min vän.

Ännu en sömnlös natt.
Det du sagt
är fortfarande
i mina tankar.

Att du vågar
förolämpa
och kränka
din bäste vän.
Din lojale vän.

Ännu en sorgfylld dag
förföljd
av din skugga.
Din röst.
Du, som låtsades
att inget hade hänt.



Snart är det försent.
Slutet
är nära.




Fri vers av Europee
Läst 297 gånger
Publicerad 2008-04-29 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee