Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren finns runt hörnet

Sommaren finns runt hörnet,
eller hur?

Osäker på om den fortfarande spelar
fia med knuff mot vintern.

Kom!

Ekot studsar
mot de kalla vårvintriga träden.

Inte ett löv i sikte.

Björnen gäspar när det stiger ur idet.
Igelkotten närmar sig den lilla porlande bäcken.

Ser du dem?

Snart kommer sommaren.
Snart.


Jag ser hur den vinkar
runt hörnet.




Fri vers av Europee
Läst 231 gånger
Publicerad 2008-04-29 22:54



Bookmark and Share


    eva m h
Och nu är den här!!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee