Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckas inte glömma, men ser lugn ut medan jag försöker

Som bensin
i väntan på en tändsticka
står jag med kaffekoppen i handen
fokuserad på att inte tänka på att fly

Föremål
– handflata som sträcks mot mig
och jag ler svalt
som helsidesannons för självbedrägeri

Inom mig
hysteri som växer
inför det faktum
att han är killen från telefonsamtalet från förr
och han säger saker som jag inte hör
för jag har redan blivit parodi av mig själv

Valborg och panik
innan firandet ens hunnit börja





Övriga genrer av opheliavampira
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-30 07:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det sades om Nancy Spungen att hon var som Titanic som sökte ett isberg.

Man kan ju som bekant också leva som ett brinnande stearinljus i vinden (a candle in the wind).

Jag gillar verkligen dina rader om tändstickan och bensinen.

\"Bensin i blodet\", som Docent Död sjöng.

Jag tror jag har det. Fast jag inte har körkort. Som herr Larsson.

\"Eldfängd och lättantändlig, cocktail fylld med bensin\", som jag skrev i en låttext en gång på 80-talet
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira