Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yoko Ono & John Lennon, satt med knäppta händer i varandra, och tittade på Josef Fritzl

 

som satt mittemot

 

efter en timmes tystnad, reste sig paret

och gick, lugnt, ifrån

 

-

 

Man säger att, ingen vet, vad som känns innerst inne

man påstår, att ingen kan tro, att man blir sedd

grunden är komplex

med hundra skikt av försvar

 

När jag säger; att jag känner dig

så ser jag med dig

 

aldrig att jag är du

 

När jag säger; att jag ser dig

så känner jag med dig

 

aldrig att jag, är du

 

-

 

 

Solen är en sekreterare

dess skugga

 

sin sanning

 

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 370 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-30 08:23



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
För dom är det helaste jag sett, tillsammans.
2008-04-30

  Larz Gustafsson VIP
Varför just John & Yoko?

(Kommer att tänka på Johnny Rottens svar när han tillfrågades varför han inte gillar hippies: \"They\' re complacent\")
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#