Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

parkera gärna om mig

 

där jag står

 

-

 

men förflytta mig aldrig, en millimeter

sa bilen

 

*

 

Svälj aldrig allt

 

Då du gapar om

ingenting

 

sa jag, och kysste försiktigt dess ruta, från imma

 

 

 

 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-04-30 14:05



Bookmark and Share


  Fredric
Skön känsla.. men märklig struktur... men som sagt.. känslan ... bra!
2008-05-01

    Glittra G
du skriver fyndiga grejer du :o). Mycjet bra!
2008-04-30
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#