Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkla mål men att hitta dit är svårare

De kallar mig cynisk och kall gällande kärlek
som de jagar medan jag leker parlamentet för mig själv.
Den känsla de svamlar om
är för mig snarare en symbios
i vilken två människor trivs med varandra
Och så du som ber om en evighet
men säg mig
är jag lycklig i ditt huvud?




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-04-30 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira