Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.





hm





tja





vet inte





kom int på nåt





nä!

Jag får sätta här .




Fri vers av mrKeyword
Läst 543 gånger
Publicerad 2008-05-01 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mrKeyword
mrKeyword