Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min son Isak har ordet: Jag tycker Spirit-låten är sorglig och jättebra!! Jag vill liksom sjunga med. Jag vill lyssna på den om och om igen. Så här kommer några rader som Pappa och jag skrivit ned./ Isak




SPIRIT-Here i am...

 

Spirit, en sång, en låt som bär känslor iväg.

Den är bra, JÄTTEBRA! Jag vill sjunga, i mig

växer tårar. De springer ikapp med glädjen,

som på insidan ser vida hav växa i himmel blå.

Jag vill lyssna på den om och om igen, den är

så bra. Den är jättebra! Here i am.........

 

 




Fri vers av stefan.g
Läst 314 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-01 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva