Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pantsatt sagobok


Skuggor på golvet
och jag står vid dörren
medan tiden går till attack
och kidnappar barnet inom mig
blockerar vägen till normaliteten
och kommer undan ostraffat
Natten skriver verkligheten
och dagtid förkastar och raderar hela boken
men med lite tur hinner man lära sig det viktigaste
hur man överlever
för så är det

men det är inget man skriver om i breven hem




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-01 15:02



Bookmark and Share


  mayhem and order
Störtskön, dubbelbottnad å grymt bra!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira