Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kullamannen klämtar

 

 

Kullaman

snärjer tid

hos Ale stenar

 

nu och då

nu eller då

 

berg stupar

hav kräver

dotter mot klippa

 

tid vandrar

tid klandrar

 

tid grusar

sten

till mjäla

 

klockan går

klockan slår

 

klämtar

en början

eller ett slut

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 542 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-01 21:05



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ödesmättat och storslaget
vackert poetat av dig!!!
2008-05-02

  korpfjäder
En härlig profetisk text ur ditt religiösa sinne! Gillar!
2008-05-02

  aftermath
rikligt med utrymme för tanken i glesa små vrår
däri ligger textens storhet för mig
ett våldsamt part väcker;\'
\"berg stupar

hav kräver

dotter mot klippa\"

granit och gnejs vilka härliga rader!
2008-05-02

    papillon
Härlig text med en obönhörligt skridande rytm, själva tiden stegar på från strof till strof. Stor applåd!
2008-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP