Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er alla fem...




Länkar är vi, i en trasig kedja

 

Vi är

sammanlänkande

och styrkan

bristerna

lyckan

sorgen

förflyttar sig genom livet

 

Vi bär varandra

osynligt

men nära

 

I en sluten cirkel

döljer vi

hemligheter

sårigheter

och vi

skrattar tappert

minnena på

flykten

 

så glömmer vi

tillsammans

att

vi

är

 

vingklippta

 

när vi flyger

genom 

tiden 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 541 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-05-02 09:24



Bookmark and Share


    vilgot hellros
så bra
2010-12-15

  blaite
Mycket bra igen..
2010-01-22

    Sleepy
Jättefin dikt = )
2008-05-21

  Kalle.O
Svävande poesi...!
2008-05-20

  aol
suverän poesi
2008-05-17

  Fånga dagen
Mycket bra text stark och känslosam
Anna-Karin
2008-05-03

  Bjarne Nordbö
Du går från klarhet till klarhet. Detta är det bästa jag läst av dig. Applåd.
2008-05-02

  devilsangel
Vackert skrivet om närhet och kärlek...
2008-05-02

  Lena Krantz VIP
Ja här har du fångat mycket!
Jag gillade slutet speciellt mycket, glömmer att vi är vingklippta när vi flyger genom tiden!
2008-05-02

    Bodil Sandberg
En fantastiskt fin dikt!!!!!
2008-05-02

    ej medlem längre
Denna bokmärker jag!
Fantastiskt fin slutstrof!
2008-05-02

  mayhem and order
fint om närhet o. samhörighet men känner även arbetet bakom det. fint!
2008-05-02

    Melona
fina rader om närhet och samhörighet...
2008-05-02

  Larz Gustafsson VIP
så glömmer vi

tillsammans

att

vi

är



vingklippta



när vi flyger

genom

tiden

Tillsammans kan vi stödja och styrka varandra. Kärleken kan hela svagheter och brister. När den är äkta och sann och sund. Då helas man.
Helt underbar dikt!
2008-05-02

    sunnanvind
Vackert...fina rader som gör intryck! till er alla fem?
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter