Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Roliga nostalgiska minnen

Visste inte att jag bodde granne
med en barndomsvän.

Vi har gått och snegla länge
på varandra.

Efter mycket om och män
så gick det upp att min
barndomsvän bodde granne
med oss.

Vi träffades i helgen och
grillade massa gott
och pratade massa
gammla roliga minnen.

Vad kul det är att få
bli lite nostalgisk ibland
ler åt allt roligt vi haft.




Fri vers av Ann-christin
Läst 517 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-02 09:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Vilken härlig upplevelse det
måste vara
2008-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen.
Sådana sammankomster kan bli högtidsstunder.
Och i bästa fall upptäcker man att man utvecklats sedan anno dazumal.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin