Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efterskalv typ.
dålig poesi, jag vet (om man nu ens kan kalla det för poesi).
behövde bara skriva nåt.



scarf

kanske är det bara simpel barnslighet
men jag vill gråta skära klösa skrika
när du säger att
"det kan du glömma!"
det är alltid det där lilla
som får mig att hata dig
det är alltid det där lilla
som får mig att hata mig själv
eftersom jag älskar dig
och jag måste ju ha gjort nåt fel
eftersom du behandlar mig som skit




Fri vers av ell
Läst 234 gånger
Publicerad 2008-05-02 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ell