Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I never really tried

det gör ont i min blodpumparklump
det snurrar till och allt jag hör är
dunkdunkadunk
jag tror jag faller
& jag tror jag faller hårt
jag tror jag faller
jag tror jag faller i dina ögon
& jag tror att jag ramlar ut ur ditt hjärta

och jag vet att asfalten är kall
jag vet att vägen upp är brutal
och jag vet jag vet att jag är för svag
& min hud
alldeles för tunn

så jag nynnar
trummar
blundar

dunkdunkadunk

dunkdunkadunk

dunkdunk

inte ens din hand din famn din andedräkt så varm
kan hålla mig uppe
när gravitationen drar mig
ner ner ner
& ditt hjärta säger

inte mer
jag ger

 


upp.




Fri vers av ell
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-29 18:44



Bookmark and Share


    Lily E.
åh, vilken härlig. jag hör musik i bakgrunden. och jag diggar fett.
2008-08-29

  Casbah* VIP
gillar gillar...och så kritiken då.. underbart att läsa..lite hit och dit och så hittar språket rätt. Skål å skriv mer!!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

ell