Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utkast.

jag heter inte cinderella.
jag kallas inte för princess.
men jag har en svart huvtröja och ett trasigt hjärta.
musik i silvriga hörlurar och
sten i skon.
snart går jag härifrån.
jag måste bara öva på att gå.
snart sjunger jag högt för alla som orkar höra
(och alla andra)
men först så måste jag lära mig att viska.
jag har fått höra att min verklighet är en smula skev.
jag har fått höra att det är synd om mig.
men jag heter inte cinderella.
ingen kallar mig princess.
and no kingdom is gonna come looking for me when I run the hell away from here.




Fri vers av ell
Läst 251 gånger
Publicerad 2008-05-21 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ell