Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR INGET jäkla ORD..

 

 

 

jag är en

mening




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-02 12:45



Bookmark and Share


    Glittra G
Ja ord känns nästan alldeles för futtigt ;)
2008-05-05

  Lena Krantz VIP
Jaså!
Jag trodde du var en dikt...
;o)
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#