Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiker ska göra samhället rättvisare


Vem är fri?

Vem är fri?

Vem kan göra det den önskar?

den som är stark till kropp och själ kan det

men vad gör den som saknar fysisk och psykisk styrka?

Den famlar i mörkret likt en blind

den har inte alls samma frihet som den starke

här ska staten bidra med stöd till den svagare

vad ska vi annars ha politiker till?

Deras uppgift är att göra samhället rättvisare

 

 

 




Övriga genrer av Skrivarn
Läst 379 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 17:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingen är fri.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn