Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever i en djungel

av tankar
Som lianer flyger de fritt fram där de bankar
Frågor som har fått svar som söker nya svar
och det är endast frågorna i mitt huvud
som finns kvar

Lever i en djungel av människor där många inte tycks ha någon empati
Vem du än är
när du dödar någon annan borde du ge dig själv en riktigt fet smäll
Endast då kan du få harmoni
när du inte själv existerar längre

Lever i en djungel ……

Ken Cassel
2/5-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-02 17:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja omgivningen kan ge oss många frågor- och sällan några svar
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel