Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårvindar




Det blåser som tusan runt hörnet

jag står här

i lä och tittar med

kalejdoskåpet


När min skalle blir full av intryck

filmar jag med

mobilen och tittar i

lugn och ro


Jag står aldrig aldrig ensam

du är här

alltid vid min sida

är jag




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-05-02 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson