Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att offra en del av sig själv för att vinna evigt liv




När ängeln jag så länge väntat på

klev in i mitt inre rum

dog en del av mig...

men jag vann

en evighet...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson