Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att min lugg egentligen borde klippas

det är så lätt att
gömma sig i ensamheten
lägga luggen för ögonen

& bara andas på repeat




Fri vers av lillapoeten
Läst 1116 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-05-03 16:31



Bookmark and Share


  thyme
my oh my, du får verkligen med mycket i bara några rader, eller vad man ska säga. och jag gillar det, mycket!
2008-06-15

  Junibarn
Läste flera gånger, och det är dem texterna som man måste bearbeta ett tag och förstå på riktigt för att överhuvudtaget förstå dem som är bäst. Skitbra. Applåd.
2008-06-15

    ingvar VIP
DU är enormt duktig! Läsläsläs!
2008-05-29

    crapcat
men gud var får du alla ord ifrån? några rader sådär och så bara tjoff, rakt in i hjärtat.
2008-05-25

  Emmelina
\"& bara andas på repeat\"
jag föll. totalt.
2008-05-23

  Solstorm
<3

lillan
2008-05-04

  tatjana
Jättesnyggt!
Du är väldigt duktig :)
2008-05-03

    lillapoeten
att andas på repeat fick jag från \"solstorm\" här på poeter.se

Läs hennes texter! Hon är enormt duktig! läsläsläs!
2008-05-03

    Olives
det är väldigt lätt.
jag blir beroende av dina texter.
du skriver otroligt bra.

\"& bara andas på repeat\"
om ändå jag, dödliga jag kunde komma på något så bra!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel