Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en fågel med lätta vingar

Skulle jag villja vara ibland
att kunna få sväva uppe
i det blå.

Vilken fri kännsla det skulle
vara,när livet är trisst ibland
att bara kunna lyfta vingarna
och få flyga till en roligare plats

Med värken i kroppen när
kylan är här ibland
då jag skulle villja ha
ett par fågel vingar.

För då skulle jag flyga
till ett varmare land
och då skulle värken genast
lindra min onda kropp.

Så lite avundsjuk är jag
på fåglarna som kan för
flytta sig med sina lätta
vingar när dom känner
för det.




Fri vers av Ann-christin
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-02 22:57



Bookmark and Share


  Maria T
Fint diktat.
Ja nog längtar man bort ibland.
2008-05-09

    Lindizz
Igenkännande känsla o tankar, fina rader av innerlig önskan om att ha vingar och kunna ta sig ut på en färd. Kanon!
2008-05-03

  anits VIP
Söm en fågel flyga högt
se allt ovanifrån inte
så dumt
2008-05-03

  Lyckohäxan Enediel
Åh ja det här kan jag verkligen känna igen känslan i...att vilja vara en fågel. Trots att jag är väldigt höjdrädd så är fågel något som lockar mig att vara...
Gillar din dikt den känns så rak och hjärtligt skriven...inga krussiduller utan innerlig önskan.
2008-05-02

    eva m h
Det vore ju inte så dumt!
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin