Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmodligen otänkbart svårt

Du råkade bara hitta signalen
och är därmed inte mycket till hjälp
med dina sorgsna ögon
och nu sitter jag
och vrider på en otänd cigarett
samt ser ner på dig
med en blick som är både besvärad
och tveksam
medan du tassar på tårna

Ditt brott gör mig hungrig
och jag kamouflerar mina påbörjade ord
om hur svårt det är att glömma dina skuggliknande löften
tio år
upprepar jag tankfullt
och jag undrar ofta
vad de gav dig




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-02 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira