Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp fångarna loss det är vår



Du vill ut
Du vill möta världen
Du vill träffa människor


Du vill ut
Du vill förändra
Du vill dela med dig


Du vill ut
Du vill visa vad du kan
Du vill skapa


Du vill ut

Du är kärleken

i mitt hjärta...




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 248 gånger
Publicerad 2008-05-03 00:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson