Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på vägen ut

ett år av hård ansträngning
ett år av konstlat liv
munkavle och hörselskydd
utan tid och utan ordning

lider långsamt mot sin ände
saknad efter vänner och värme
saknad efter sammanhang

en längtan gror i mitt inre
väl skyddad av mitt skal
rädd att visa den för dig

vad ska hända med dig
du arma krake
när jag lyfter mina skyddande
händer från din människa

jag oroas och längtar
för dig och för mig




Fri vers av danshäxan
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-03 07:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan