Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man sökes



du som har humor
kan skratta åt livets allvar
gråta i stunder av maktlöshet
och dela med dig av längtans drömmar

älskar god mat och dryck
tycker om att promenera
vet vad som är viktigt i livet
och lever efter det

en njutare av högsta rang
med romantisk ådra
en praktiker och arbetsmyra
som uppskattar ett högljutt fruntimmer
med stort ego

du kan ringa




Fri vers av danshäxan
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-03 07:53



Bookmark and Share


  Gullan
Hur vill du att jag ska tolka det här?
2008-06-14
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan