Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bungyjump med hjärtat

 

 

 

ligger i min säng
ännu en ensam natt i mörkrets ensamhet
musiken spelas och tankarna flöder
spontanitet adderat med ärlighet
blir till slut några ord på en liten skärm
ett knapptryck och dem skickas iväg ut i världen

blicken fastnar på den där mörka fläcken i taket
och jag undrar vadfan jag nu gjort
varför ska jag alltid göra det idioten säger?

att jag aldrig lär mig
jag förstår inte alls
varför ska jag alltid kasta mig över kanten
bungyjump med hjärtat

handlöst faller idioten, mitt hjärta
kommer du att fånga mig?
eller vänder du blicken och ser åt ett annat håll?

det gör alltid lika ont
när hjärtat kraschar rakt ner i betongen
slår sig blodigt och blir helt tyst
ja, det gör så fruktansvärt ont
att hoppa bungyjump med hjärtat

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 698 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-03 17:55



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
tror nog att det är många känner igen sig i din text, slutet är helt underbart på sitt smärtsamma sätt...
\"ja, det gör så fruktansvärt ont
att hoppa bungyjump utan lina\"
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP