Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag kan balansera

 

Balansen funkar

tråden skör

biter ihop

håller isär

 

men ändå

 

förnuftet har tagit en annan

skepnad

än min

och

där möter jag dig

 

vi smälter samman i ett

nu

och jag låter mig

beröras

förföras

i en annan sfär

än min

 

jag flyter med vågen

 

för att leva

äntligen

till sist

 

om

bara

för

 

ett ögonblick...

 

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-03 18:50



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Avskalat närvarande, vackert.
Sedan håller med Jos...
2008-05-03

  Elaine.S VIP
Nuet är allt vi har....vackert nedtecknat
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter