Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diktide 1


Om än du får tusen rosor i famn
och en
endast en är ett törne

Så fångar det tanken,
det sätter sig fast


Om än du för rosor av tusen
och
törne alénast av en

Så fångar det tanken
det sätter sig fast




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2008-06-07 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP