Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror du vi kan förändra världen tillsammans med vår kärlek.


Lyckligt ovetande

Världen har stannat för oss.

Jag vill varken se, höra eller tala.

Jag vill bara finnas till.




Bunden vers (Haiku) av ettinterntskämt
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-03 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ettinterntskämt
ettinterntskämt