Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nearly

Pillar på nagelbanden
iklädd i hello kitty pyjamas
jag har lite bråttom
för jag vet att du har mig
utan att du vet om det
men mitt känsloliv kan inte försörja oss
det räcker knappt till mig själv
så jag svarar inte för dig.

I en mörklagd värld
under en isblå filt
tänker jag på broar
som leder till varandra
utan ledtrådar
utan tävling

Så god natt älskling
vem och var du nu än är
och om jag inte hinner fram
så kom till bron
och vänd
utan att avancera




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-05-03 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira