Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap







När tårarna på dina kinder är för många
vill jag torka dom

När smärtan i din kropp blir för stor
vill jag krama dig

När ditt liv känns löjligt och meningslöst
vill jag pussa på ditt hjärta

När du vill att jag är där för dig
Då är jag det





Fri vers av Patrik Andersson
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-03 23:42



Bookmark and Share


    Lindizz
verkligen en fin text om sann ärlig vänskap.
2008-05-04

  friheten
Sann vänskap!
2008-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson