Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nisse vill leka







Ibland känner jag mig som en
egoist

men jag kan inte rå för att
jag

vill ha ditt hjärta
och

leka med din
kropp


kom, snälla söta
kom

krossa mitt
hjärta

men snälla snälla
lek lite

med min lilla
snopp




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-05-04 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson