Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gissa om du sårat mig

Ta dessa ord
och gå
så du slipper vittna
min envisa desperation

Jag är inget
för ha för en helg Don Juan
för ibland
vill jag bara lyssna på dina andetag

Jag säger inte att du är ytlig
men kanske borde du
köpa dig en klänning
och fantisera mig där i

En av oss har tillgång
till riktig känsla
men den andra av oss
hittar inte nyckeln




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-04 11:16



Bookmark and Share


  glittertindra
konsten att sätta ner foten och säga att man vill bli behandlad som en människa...
2008-05-04

  Junibarn
Klok dikt. Säger mycket.
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira