Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trevlig semester!


Vänliga leenden och extra kaka till kaffet. Blir det sommarstugan/båten/släkten i småland som vanligt? Åh, ni dricker ”skåne” till sillen på midsommar och jordgubbstårta till kaffet. Från ålderdomshemmet bredvid hörs dragspelsmusik och applåder från ”raketen”. Solen lyser in på bordet i personalrummet. En svensk flagga är placerad i tårtan. Alla pratar om sina sommarplaner och traditioner vid midsommar. Några ska arbeta några veckor till, andra går hem i dag. Uppbrottet är nära.
Trevlig semester allihop!




Övriga genrer av Lena VIP
Läst 490 gånger
Publicerad 2005-06-22 16:01



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
får nästan lite julaftonstraditionsmidsommarhysteri nu
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP