Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bara jobbig, och du?

Lite ironi i rösten
frågar du
om poängen
och syftet
med att jag som en blond singel
har en stor svart hund
är lika med trygghet och en del av rädsla
och jag måste fråga dig
om det är därför
av samma anledning
som du
är ett märkligt svin
trampandes på samma fläck




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-04 15:08



Bookmark and Share


  Deviance
:)
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira