Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget var verkligt innan jag lät dig dö för mig

Slängde toppen
med ditt blod på
i tvätten
och tyckte
att det var vackert
det där hemska
avslutet
egentligen
för änglarna grät ut
efter en lång strid
och jag
släppte taget
och klev åt sidan
ok
elakheten klär dig inte
och kanske sa du
några ord för mycket
men vingarna
som jag gav till dig
slutade värka
när jag fick tillbaka dem




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-04 15:29



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
.....fick tillbaka dem
hoppfullt slut:
För att kunna flyga!
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira