Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen med dig

Vart hän
undrar du
och det svaret uteblir
för vi har nyss kommit hit

Du vet landet vid regnbågens slut
jag hamnade där i en stulen sekund
och skråmor av lycka
i min blick
är bara lånad tid
och inkluderar inte dig

Du och jag
blev bara stavfel
i en annars korrekt byggd historia
om sannings sökande
och om annat som vi inte klarade av




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-04 16:12



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Fast stavfelen är också erfarenheter....
...skråmor av lycka...
är också lycka
och
vad har ni klarat av?
Berörande text
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira