Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den någongång under 2006. Hittade den i ett gammalt poesiblock. Absolut den dikten jag är mest stolt över någonsin! :) enjoy!


Pusslet




*~*~*~*



Allting var bara en dröm
Allting var bara en lek
Allting var bara ett pussel
Som vi var två bitar i.

Och när pusslet var lagt
Var vi klara med varann
Och kärleken fanns
Inte längre kvar i pusslet.



*~*~*~*




Fri vers av Holeofmyheart
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-04 17:17



Bookmark and Share


    Sarah Collin
Du skriver sjukt fina dikter..
2008-05-21

    Olives
verkligen fin!
och sann.
själv har jag upplevet det.
säkert du också,
efter som du skriver så \"på riktigt\".
2008-05-04

    Solros
Verkligen fin!
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Holeofmyheart
Holeofmyheart