Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag och en liten omväg

Samma lika dagar
allihopa
soligt leende
som säger
kom inte närmare
för vi ska ingenstans
så ursäkta mig
för att jag gömmer mig
för dig
och för resten av mänsklig kroppskontakt
jag tror jag minns
hur du doftar
men den bristande isen
håller mig orörlig
men det är så gott som nåt
när de flesta hakat upp sig på det där med skönhet
och jag tror
att jag kan klara av det här ensam
bara jag vill






Övriga genrer av opheliavampira
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-04 17:29



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Man KAN klara det mesta ensam
bara man vill
eller
bara man är tvungen.....
Fint hopsatt!
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira