Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara för att dina rop ekar, i mitt felstavade hjärta







du är ett tungt andetag
intill ett inaktiverat öra

plötsligt såg jag dig
gå under
(stjärnhimlen som var rosa)

nu är du en
färgglad regnbåge
i gråskala




på en
obefintlig
himmel




Fri vers av lillapoeten
Läst 1108 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-05-05 20:38



Bookmark and Share


    embraceme
Like a rainbow around my heart.
2009-12-08

  Jolly Roger
Jag borde inte läsa sådana hära dikter av sånna som du
det sänker min självkänsla,
men jag kan inte låta bli för
du är bra och dina dikter är Super mega bien. ^*
2008-06-21

    ingvar VIP
Också jag vill uppmana Dig: Skriv en bok! Alla vi andra behöver Dina ord!
2008-05-28

  VampyrÄngel
vackert skrivet ^^
2008-05-20

  temuggen
åh

har läst igenom så många dikter av dig nu och åh
åh åh åh

du är så mycket yngre än mig och så mycket bättre.

skriv en bok. allmänheten behöver dina ord.
2008-05-16

  SvaldAvEvigheten
vacker
2008-05-12

  tatjana
Vackert och sorgligt,
intressant hela vägen
2008-05-05

  Solstorm
hjälp känslan igen!
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel