Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Crea diem...






om ingen ser
när jag gråter

är jag då ledsen?
(japp)

om ingen hör
när jag skrattar

är jag då glad?
(japp)

om ingen håller
mitt hjärta kärt

är jag då älskad?
(japp)



dum spiro, spero




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-04 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson