Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X2000


min värld är brand av ingen
de ord som strömmar strömmar
som obekymrat glas
obefallda
utan oss

som vagnar ser jag orden
fönster som drar
förbi

på rälsen fastnar tungan i kyligt kyligt sinnelag
men i dröm av oss händer det att
pennorna slår ut

och tjärtänd av ekon som rullar
bringar jag
nysprattlade ord i
munnen och släpper vid
din dörr




Fri vers av Göran P Rödholm VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-04 22:54



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Fort går det, en bra metafor. Fort men ändå högtidligt. Som Dylan Thomas reciterande. Och detdär med tungan stämmer ju! Och tjärtänd är ju en homonym som heter duga. En poetisk humanekologi med rytmer och välljud i miljövänlig tjänst.
2008-05-06

  Inkarasilas
Hell Bells det ringer i huvudet, löser biljett och åker dunk dunk dunk
2008-05-06

  Starfish-Aura
Jävlar vad vackert....

//Mjao
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm VIP