Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den 25 juli 07 skulle Lisen ha fyllt 3 år!!!


Nära...

Nära är du alltid, vännen!
Du är alltid i min hand,
alltid i min tanke
till min levnads sista rand.

(Pappa, 25 juli 2007)




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-04 23:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraaam!
2008-05-05

    sunnanvind
Det griper mig, o jag känner saknaden i din dikt...så kärleksfullt!
Att mista ett barn måste vara bland det svåraste...
2008-05-05

  Havsbris
(((jag måste förklara min kommenter
innan för sent!!

den låter inte så bra, för det,
vill säga att ja menade med
-orden för vad då?-

att man inte behöva säga
eller skriver något n\'r är hjärtat
som allt visa!! Jag blev så ...
så absorberade av dina ord
utan omsvep, att jag blev stum
utan att kunna beskriva vad
jag vill, därför bara smälte jag!!!

tack och sorry för mig ;o))))
2008-05-05

  anits VIP
Smärtsamt sorgligt
vemodigt
2008-05-04

  Havsbris
orden, för vad då?

jag smälter bara...

i varma leenden;o)
kram!! *****
2008-05-04

  lodjuret/seglare VIP
jag kom hit och läste den
sån tur hon har en pappavän
2008-05-04

  thyra
Alltid, en stor trygghet i det ordet. Texten berör mig djupt!
2008-05-04

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!!!
2008-05-04

  genni VIP
det här lät smärtsamt och sorgligt,men vackert skrivit...
2008-05-04

    Helga Elin
Fint skrivet om lilla Lisen!
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP