Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vakna med en viskning

 

 

 

kan ibland

vara ett rop 




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 380 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-05-05 09:41



Bookmark and Share


    Erika H
det där första morgonordet
vill ut starkt och tydligt
som ett rop
men blir bara en viskning

och tanken kommer
skulle inte ha rökt fem paket igår
2008-05-08

    Glittra G
Mmm ... true true
2008-05-05

  Havsbris
you made my day!! ;o)

maktfull!!

vet inte vad ska jag
skriva mer, ibland ord
är inte noga eller
tillräcklig för att ge
någon den berömd
en förtjäner...

otroligt starka meningar
som kan inehålla hela
världens historia!!!

bravo!!!
2008-05-05

  Elaine.S VIP
Mäktiga ord och sanna
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#