Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imaginär

Kanske skall du ännu hinna
se mig - som den jag är.
Syna väl, och du skall finna:
Jag är gåta,
flykt och imaginär.

Jag är det som stannar sällan;
byta roller är min sport.
Likt det djur som flyr ur fällan;
Jag är liksom
våg som spolas bort.




Fri vers av Erik L
Läst 468 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-05-05 10:12



Bookmark and Share


  aol
sannerligen gåtfull vacker poesi
2008-05-28

  Thommy
Bra skrivet, gillade budskapet.
2008-05-08

  Daniel_78 VIP
visar lite uppskattning bara :)

bra . som oftast.
2008-05-06

    ej medlem längre
Grattis till topp-placeringen här på poeter.se idag!
2008-05-06

    Bodil Sandberg
Underbart fint Erik ..du och din penna säger jag bara och applåderar!!!
2008-05-06

    ej medlem längre
Applåderar!
2008-05-05

  Bibbi VIP
En mycket intressant person och poesi som ger mersmak...
Låt ej vågen spola bort vi vill ha mer...Förväntansfull Bibbi.
2008-05-05

  Yvonne
Klurig dikt om vem du är. Fina rim och härligt tema. Applåd.
2008-05-05

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh, så vackert så jag sitter och ryser! Ingen kan få till rimmen så perfekt. Men kan du inte göra den l ä n g r e? Det imaginära är mycket mycket mer hos mig, jag kräver förlängning! Applåd
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L