Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av viol är en underbar doft

Jag tar en promenad i min
blomstrande trädgård
känner en ljuvlig doft
av viol.

Denna viol doft är en
fröjd för näsan,tar och
andas in djupt av
denna underbara doft
av viol.

Tar och hämtar mig
en kopp kaffe och
sätter mig intill violen
så nu blandas doften
av viol och nybryggt kaffe.

Så nu skall jag bara sitta
och njuta av min kaffe tår
och doften av förföriska
violen.

Så nu känner jag att jag
bara kan koppla av och
bara njuta av livet för
en liten stund.




Fri vers av Ann-christin
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-05 11:01



Bookmark and Share


    Dammråttan
Du skriver så vackert om vardagliga ting....
2008-05-09

  Maria T
Åå jag känner hur du njuter där tillsammans med din viol.
En underbar dikt.
2008-05-08

  Larz Gustafsson VIP
Dessa stunder är så oerhört dyrbara och alltför sällsynta. Här fint skildrad av dig.
2008-05-05

  anits VIP
Oh,härligt doft av viol
känner också doften av
viol på min balkong
visst är det underbart
Ha det gott
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin